Qualitat ambiental en Interior (CAI)
Es defineix la Qualitat en Ambients Interiors (CAI) com a tot aquell conjunt de condicions ambientals en interiors definides per la contaminació química, microbiològica i factors físics que no afecten de manera negativa a la salut dels usuaris, promouen el seu benestar i permeten desenvolupar d’una manera adequada les activitats pel qual està destinat l’edifici o instal·lació.
El control periòdic de la higiene dels sistemes de climatització, cambres frigorífiques, quiròfans i sales blanques són de vital importància per obtenir un ambient segur i lliure de microorganismes.
Els criteris sanitaris de la qualitat de les instal·lacions exigeixen uns controls mínims obligatoris d'aire per validar el correcte funcionament de les instal·lacions i, d'aquesta manera, poder garantir una òptima qualitat de l'aire.
Industrial Lab R.Reig ha obtingut aquest passat any 2021 la certificació segons UNE-EN ISO/IEC 17025:2017 en la presa de mostres puntuals pel recompte de microorganismes aerobis a 22ºC i de fongs a 25ºC en plaques d'impacte.