Formacions

Dissenyem cursos de formació per tal de millorar la qualificació i la capacitat, així com el perfeccionament de les competències professionals de les persones treballadores.

Enfoquem els nostres cursos a l’activitat de l’empresa col·laboradora per oferir un pla de formació específic a les seves necessitats. Els continguts de les formacions s’adapten a les característiques de cada activitat en el sector per tal d’optimitzar els resultats de les accions formatives.

Curs formatiu de manipuladors d’aliments

Industrial Lab R. Reig és conscient de la creixent preocupació de la població per la higiene i la seguretat dels aliments, així com de la demanda dels consumidors per tal que se’ls hi garanteixi que els productes alimentaris que adquireixen i/o consumeixen siguin segurs, nutritius i salubres. Per aquest motiu la labor d’un manipulador d’aliments és extremadament important, doncs és la primera línia de defensa contra les infeccions i intoxicacions que poden produir els aliments.

Al finalitzar el curs, l’alumne haurà adquirit els coneixements, habilitats i actituds necessàries per aplicar un correcte comportament i les tècniques adequades d’higiene i sanitat alimentària en manipulació d’aliments, per tal d’impedir la seva contaminació i prevenir possibles alteracions alimentàries en aquelles especialitats on el seu exercici professional li sigui requerit.

Curs formatiu de Microbiologia Ambiental

La Microbiologia Ambiental s’entén com a l’estudi, anàlisis de la diversitat i funció dels microorganismes en els seus entorns naturals i artificials. L’objectiu principal d’aquest camp és l’anàlisi de l’ecologia microbiana, és a dir, les relacions que existeixen entre el medi ambient, l’aigua, l’aire i el sòl; i els microorganismes que hi habiten, ja sigui com a agents contaminants o com a aprofitament com a descontaminant natural. 

En aquesta formació, donarem a conèixer els diferents tipus de microorganismes que afecten en el nostre entorn i com prevenir la seva presència i proliferació per tal de millorar les condiciones higiènic-sanitàries en cada sector.

Curs formatiu d'al·lèrgens alimentaris en la restauració

Des del 2014 és obligatòria la declaració d’al·lèrgens, segons el Reglament 1169/2011, a cafeteries, restaurants, menjadors, botigues d’alimentació a granel, aliments elaborats, etc.

L’objectiu d’aquest curs és adquirir coneixements en les diferents tècniques d’elaboració i conservació de diferents grups d’aliments per evitar al·lèrgies i intoleràncies alimentàries; identificant els principals aliments i metodologies emprades en l’elaboració d’aliments que les provoquen.

Formulari de contacte

Informació bàsica sobre protecció de dades:
  • Responsable: Industrial Lab. R.Reig
  • Finalitat: Respondre al missatge que m’enviis mitjançant aquest formulari.
  • Legitimació: El teu consentiment que vols comunicar-te amb mi.
  • Destinataris: Les teves dades seran guardades a Microblau, el meu proveïdor d’e-mail i hosting, i que també compleix amb el RGPD.
  • Drets: Tens dret, entre d’altres, a accedir, rectificar, limitar i suprimir les teves dades.
  • Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat

Clients que confien en nosaltres

Més de 35 anys d’experiència ens avalen, i aquests són alguns dels clients que confien en els nostres serveis:

Administracions públiques i empreses de serveis

Alimentació i restauració

Altres empreses

Grifoll Print Promotions

https://grifoll.com/

Centres esportius

Club Tennis Sabadell

https://cts.cat/

Cosmètics i higiene

Empreses Tecnològiques​

Escoles i residències

Centre d'Estudis Grup Ramar

https://www.grupramar.com/

Hostal Residència Sans

https://www.hostalsans.com/

Laboratori certificat per:
Cistella de la compra