Història i equip

El laboratori inicia les seves activitats empresarials l’any 1979 a les instal·lacions ubicades a la Via Massagué de Sabadell. Amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats de les empreses, l’any 2010 el laboratori trasllada les seves activitats d’anàlisis d’aigües, aliments i medi ambient al carrer Garcilaso 4, amb instal·lacions totalment modernitzades i amb àrea de pàrquing privat per a clients.

Som un laboratori de proximitat, amb més de 40 anys d’experiència en el sector i amb un equip humà altament qualificat que aporta les solucions d’anàlisis més adients sempre ajustades als requisits dels nostres clients. El principi d’adequar-se a les necessitats pròpies de cada client és un valor fonamental i diferenciador per l’empresa que li ha permès donar servei tant a grans corporacions públiques o privades, com a a petites indústries o comerços.  Per això, la nostra prioritat és oferir valor al client, mitjançant qualitat i compromís, i així afavorir-nos mútuament en un continu creixement.

Treballem conforme normativa internacional ISO-9001 des de l’any 2000, i estem acreditats per la rigorosa normativa ISO-17025 per assegurar la nostra competència tècnica. També treballem amb normes específiques implicades en cada sector per garantir el rigor de la nostra feina. A més, el departament de consultoria dóna servei per implantació d’APPCC i assessorament en I+D+I a les empreses que ho requereixin.

Principis i valors

La missió del laboratori és fomentar la col·laboració amb els clients, l’adaptació a les noves necessitats i exigències de les empreses i l’actualització constant dels nostres serveis i competències.

Compromís

Estem compromesos amb la idea d’oferir un servei de qualitat integral. El nostre equip humà treballa per generar valors favorables tant per al progrés de la societat com pel futur de l’empresa.

Clients

Els clients són el nostre principal valor, per això l’atenció que se’ls dóna és impecable, afavorint una relació més sensible als valors humans que als mercantils.

Motivació

Ens motiva el reconeixement tan individual com col·lectiu de la feina ben feta. La qualitat final és la suma de les tecnologies emprades i l'alta qualificació del nostre personal.

Medi Ambient

Manifestem el nostre compromís en la protecció del medi ambient i treballem perquè les nostres activitats siguin coherents amb aquest compromís.

Clients que confien en nosaltes

Més de 35 anys d’experiència ens avalen, i aquests són alguns dels clients que confien en els nostres serveis:

Administracions públiques i empreses de serveis

Alimentació i restauració

Altres empreses

Grifoll Print Promotions

https://grifoll.com/

Centres esportius

Club Tennis Sabadell

https://cts.cat/

Cosmètics i higiene

Empreses Tecnològiques​

Escoles i residències

Centre d'Estudis Grup Ramar

https://www.grupramar.com/

Hostal Residència Sans

https://www.hostalsans.com/

Laboratori certificat per:
Cistella de la compra